Evo Trail Run

Evo Trail Run

Jaa:Ikäviä uutisia Evon tämän syksyn tapahtuman osalta. Evo Trailrun on PERUTTU
Itsestään koronarajoituksilla ei ole vaikutusta suoraan tapahtumamme järjestelyihin, mutta koronan aiheuttamilla aikataulumuutoksilla kylläkin.

Tapahtumamme on kahden ensimmäisen vuoden aikana otettu hyvin vastaan. Tänä vuonna tosin ilmoitautuneiden määrä ajankohtaan nähden on todella pieni ja kun muita tapahtumia on siirtynyt syksyyn samalle viikonlopulle ja aivan sammoihin aikoihin, vaikuttaa se vahvasti tapahtuman taloudellisen pohjaan järjestelyiden osalta. Myös omalta osaltamme muut ulkopuoliset tapahtumajärjestelyt rokottavat nyt siihen aika- ja työpanokseen jota tapahtuman järjestäminen vaatii.

Toivotaan ja uskotaan uuteen tulemiseen 2021. Syksyn osalta on mahdollista, että järestämme avoiven Evon reitteihin tutustumistaoahtuman retkiajo/retkijuoksu tapaan.

T: Mikko Reitti
Evo trail weekend
tapahtumajärjestäjäEvo Trail Run on polkujuoksutapahtuma Evon retkeilyalueella. Tarjolla on upeita maisemia,  teknistä polkua, heinittyneitä metsäautoteitä sekä hiekkatietä. Suurin osa reitistä kulkee upealla Ilvesvaellus-reitillä. Tapahtuma on suunnattu kaikille polkujuoksua harrastaville ja muutenkin luonnossa liikkuville. Tapahtuma soveltuu hyvin myös aloitteleville polkujuoksijoille.

Evo Trail Run lauantaina 26.9.2020 klo 11.00.

Evo Trail Run matkat 24km / 16,5km / 8,5km.