Evo MTB

Evo MTB

Jaa:

Ikäviä uutisia Evon tämän syksyn tapahtuman osalta. Evo MTB on PERUTTU
Itsestään koronarajoituksilla ei ole vaikutusta suoraan tapahtumamme järjestelyihin, mutta koronan aiheuttamilla aikataulumuutoksilla kylläkin.

Tapahtumamme on kahden ensimmäisen vuoden aikana otettu hyvin vastaan. Tänä vuonna tosin ilmoitautuneiden määrä ajankohtaan nähden on todella pieni ja kun muita tapahtumia on siirtynyt syksyyn samalle viikonlopulle ja aivan sammoihin aikoihin, vaikuttaa se vahvasti tapahtuman taloudellisen pohjaan järjestelyiden osalta. Myös omalta osaltamme muut ulkopuoliset tapahtumajärjestelyt rokottavat nyt siihen aika- ja työpanokseen jota tapahtuman järjestäminen vaatii.

Toivotaan ja uskotaan uuteen tulemiseen 2021. Syksyn osalta on mahdollista, että järestämme avoiven Evon reitteihin tutustumistaoahtuman retkiajo/retkijuoksu tapaan.

T: Mikko Reitti
Evo trail weekend
tapahtumajärjestäjä

Evo MTB on maastopyöräilytapahtuma Evon retkeilyalueella. Tarjolla upeita pikkupolkuja, teknisiä osuuksia sekä vauhdikkaammin ajettavaa uraa.

Vuonna 2019 Evo MTB oli myös XCM SM-kilpailu.

Evo MTB on suunnattu kaikille maastopyöräilyä harrastaville, ja soveltuu hyvin myös lajiin ensikosketusta hakeville.

Lähde mukaan tutustumaan Evon retkeilyalueen uusittuun maastopyöräilyverkostoon. Luvassa on syysunelma, ruskaretki, kymmenien lampien kierros ja todellinen majavan löytöretki.