Evo Ilvesvaellus

Evo Ilvesvaellus

Jaa:Ikäviä uutisia Evon tämän syksyn tapahtuman osalta. Evo Ilvesvaellus on PERUTTU
Itsestään koronarajoituksilla ei ole vaikutusta suoraan tapahtumamme järjestelyihin, mutta koronan aiheuttamilla aikataulumuutoksilla kylläkin.

Tapahtumamme on kahden ensimmäisen vuoden aikana otettu hyvin vastaan. Tänä vuonna tosin ilmoitautuneiden määrä ajankohtaan nähden on todella pieni ja kun muita tapahtumia on siirtynyt syksyyn samalle viikonlopulle ja aivan sammoihin aikoihin, vaikuttaa se vahvasti tapahtuman taloudellisen pohjaan järjestelyiden osalta. Myös omalta osaltamme muut ulkopuoliset tapahtumajärjestelyt rokottavat nyt siihen aika- ja työpanokseen jota tapahtuman järjestäminen vaatii.

Toivotaan ja uskotaan uuteen tulemiseen 2021. Syksyn osalta on mahdollista, että järestämme avoiven Evon reitteihin tutustumistaoahtuman retkiajo/retkijuoksu tapaan.

T: Mikko Reitti
Evo trail weekend
tapahtumajärjestäjäTäysin uusi retkeilytapahtuma kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 26.9.2019 klo 11.15 alkaen.

Evo Ilvesvaellus kulkee Evon retkeilyalueen monimuotoisissa maisemissa pienillä poluilla, heinittyneillä metsäautoteillä ja lyhyiden osuuksien verran hiekkateillä. Upeat järvet ja metsälammet sykähdyttävät puhtaassa Evon luonnossa kulkijaa. Pitkospuut, tulisijat ja soliseva vesi ovat myös osa Evo Ilvesvaelluksen tunnelmaa.

Reittejä on valittavana neljä, 3,5km, 8,5km , 16,5km ja 24 km. Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Samana päivänä Evolla järjestetään polkujuoksutapahtuma Evo Trail Run, jonka juoksijat kirmaavat poluilla klo 11 alkaen. Ilvesvaellukselle voi lähteä klo 11.15-12 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Siirry tästä ilmoittautumaan

24.2.-31.5. 1.6.-20.9. jälki-ilmoittautuminen
aikuiset 15 eur 20 eur 35 eur
alle 15v ilmainen ilmainen ilmainen

Maksuksi käyvät myös liikunta- ja virikesetelit.

Tapahtumapäivänä jälki-ilmoittautuminen tapahtumainfoon klo 11-12.

Osallistumismaksu sisältää:
– Uuden, upean merkityn vaellusreitistön Evon retkeilyalueen maisemissa
– Huoltopisteiden palvelut reitin varrella
– Keittolounaan tapahtuma-alueella vaelluksen jälkeen
– Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta ja Lahdesta (ilmoittautuminen kuljetukseen ilmoittautumispalvelun kautta)
– Koko perheen tapahtumatorin tarjonnan Evokeskuksen alueella

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Opastus ja pysäköinti:

Tapahtumakeskus sijaitsee Evokeskuksen piha-alueella. Saarelantie 1, 16970 Evo.
Pysäköisti tapahtuu Evokeskukesen välittömässä läheisyydessä. Noudattakaan liikenteenohjaajien ohjeita.
Suosittelemme kimppakyytejä.

Ohjeet tapahtumassa toimimiseen:

Tapahtumainfo aukeaa Ilvesvaelluksen osallistujille lauantaiaamuna klo 11:00. Info sijaitsee Evokeskuksen päärakennuksessa. Vaeltamaan pääsee polkujuoksijoiden lähdön jälkeen eli noin klo 11.15. Lähtö suljetaan klo 12.
Ennen lähtöäsi muista käydä ilmoittautumassa infoon. Samalla saat rannekkeen, jota näyttämällä saat nauttia reitin varrella olevien huoltopisteiden palveluista sekä ruokailla vaellukselta tultuasi.

Vaeltajien pakolliset varusteet:
Turvallisuuden takaamiseksi kaikilla tulee olla mukanaan seuraavat tarvikkeet:
– reittikartta
– puhelin
Varmista infossa, että olet ilmoittautuessasi antanut mukanasi olevan matkapuhelimen numeron järjestäjille.

Suositeltavat varusteet:
– Juomapullo/ -reppu.
– Lisäenergiaa: geeliä, rusinoita, suolaa yms. Ota huomioon, että maastossa vaeltaminen on huomattavasti hitaampaa kuin hiekkateillä tai kävelyteillä kävely.
– Maastoon sopivat kengät. Reitillä on juurakoita, kiviä ja muutamia kosteita kohtia, joissa hyvät kengät tapaavat miellyttävän vaellus kokemuksen.
– Ensiside mahdollisten nyrjähdysten varalle.

Tapahtumakeskuksen palvelut

Ruokailu on järjestetty tapahtumakeskuksessa. Materiaalin mukana saat rannekkeen, joka oikeuttaa ruokailuun. Ranneke tulee olla tapahtuman ajan kiinni ranteessa. Ranneke on esitettävä pyydettäessä.
Lisäksi tapahtumakeskuksessa palvelee kahvio. Huoltojoukot voivat myös ostaa ruokaa kisaravintolasta. Tapahtumatori muine elämyksineen on kaikkien kävijöiden  vapaasti käytettävissä koko päivän ajan.

Tervetuloa nauttimaan luonnossa liikkumisesta ja rennosta tunnelmasta Evon retkeilyalueelle.