Kevätkilpailu

Jaa:

Järjestäjä

Päivärinne 17
16900 Lammi

y-tunnus:

Instagram ja Facebook eivät ole osallisena kilpailuun.

Miten voi osallistua?

Voit osallistua arvontaan kilpailun voimassaoloaikana kahdella tavalla. 1) Seuraamalla Evo Trail Weekendia Instagramissa ja merkitsemällä ottamasi polkujuoksu- tai maastopyöräilykuvan Instagramissa tunnisteella #evotrailweekend.

1) Seuraamalla Evo Trail Weekendia Instagramissa ja merkitsemällä ottamasi polkujuoksu- tai maastopyöräilykuvan Instagramissa tunnisteella #evotrailweekend.

2) Seuraamalla Facebookissa Evo Trail Weekendia ja kommentoimalla kilpailupäivityksen alle, mistä löytyvät mielestäsi pääsiäisen parhaat polut.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat henkilöt. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet Instagram-kilpailuun osallistuvaan kuvaan ja sen julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa, että kuvassa näkyvät tunnistettavissa olevat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvan julkaisemiseen.

Milloin voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua 18.4.2019 – 22.4.2019 klo 21 välisenä aikana.

Arvonta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttävien ja kilpailun voimassaoloaikana julkaistujen kuvien joukosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2019 klo 21.

Kilpailun palkinto 

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajia valitaan kaksi, yksi Instagramissa ja yksi Facebookissa kilpailuun osallistuneiden joukosta. Molemmat voittajat saavat palkinnoksi osallistumisen Evo Trail Weekend 2019 Trail Run tai MTB-tapahtumaan. Voittaja voi itse valita matkan.

Voittajille ilmoitetaan palkinnosta henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta ja muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista.

Henkilötietojen käsittely 

Osallistumalla kisaan luovutat tietosi Oikea Reitti Oy:lle. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei anneta kolmansien osapuolten käyttöön. Tietoja voidaan käyttää Evo Trail Weekend -tapahtuman markkinointiin.

Muut ehdot 

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin / Facebookiin yrityksenä. Annat tietosi Oikea Reitti Oy:n arvonnan käyttöön, et Instagramille / Facebookille.