Kilpailuohjeet

Jaa:

EVO MTB – ALUSTAVA KILPAILUOHJE

Kilpailukeskus sijaitsee Evokeskuksessa os. Saarelantie 1, 16970 Evo
Kisakanslia on avoinna Evon metsäopiston ruokalassa sunnuntaina 23.9. klo 9-15

Tapahtumassa on kypäräpakko!

Seuraa opasteita pysäköintiin. Osallistujamäärästä riippuen pysäköinti 400-1000m päässä kilpailukeskuksesta. (ohje tarkentuu lähempänä tapahtumaa)

Ennakkoon ilmoittautuneiden kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä aterialippu ovat omalla numerolla varustetussa kilpailijakassissa.  Toiminnan nopeuttamiseksi tarkista lähtönumerosi listalta valmiiksi ja pyydä numeroasi vastaava kassi kansliasta. Reittikartat, lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä infossa sekä kilpailukeskusalueella.

Jälki-ilmoittautuminen suoritetaan kilpailuinfoon kilpailupäivän aamuna 23.9. klo 9-10

Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu luokkahuonetilat Metsäopistolta varusteiden vaihtoa varten. Seuraa opasteita. Varustelaukut voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyöräilykengillä liikkuminen sisätiloissa on kielletty!

Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon.

Evo MTB:n lähtö tapahtuu Metsäopiston piha-alueen läpi kulkevalta asfalttitieltä. Lähdöt tapahtuvat porrastetusti. (Tieto täydennetään myöhemmin).

Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

Huoltopisteitä on 65 km:n ja 40km:n matkalla myöhemmin ilmoitettavissa paikoissa. 20km matkalla on yksi  huoltopiste. Maalissa on juomahuolto. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä ja suolakurkkua.

Omia juomia varten on pöytä osallistujille kilpailukeskuksessa. Kilpailija itse huolehtii pullon pöydälle ennen lähtöä.

Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin

Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Maali suljetaan klo 16.00.

Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta, retkisarjoissa voittajat. Palkinnot jaetaan maalin läheisyydessä palkittavien varmistuttua.

Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

Tulokset osoitteessa http://evotrailweekend.fi/

Peseytyminen sekä uintimahdollisuus metsäopiston suihku./saunatiloissa. Seuraa opasteita.

Ruokailu ravintola-alueella.

Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus pyörän pesuun kisan jälkeen. Seuraa opasteita.

Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kilpailukeskuksessa. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta kanssakilpailijaa. Ensiavun numero on tapahtuman aikana: xx

Reitillä on lyhyitä siirtymäosuuksia maantiellä. Pyöräilijän on käytettävä tien oikeaa laitaa liikennesääntöjä ja erityistä varovaisuutta noudattaen. Ennen tielle tuloa on varoituskyltti. Asfalttitien ylityksessä on valvonta.