Evo Ilvesvaellus

Evo Ilvesvaellus

Jaa:

Täysin uusi retkeilytapahtuma kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 22.9.2018 klo 12 alkaen.

Evo Ilvesvaellus kulkee Evon retkeilyalueen monimuotoisissa maisemissa pienillä poluilla, heinittyneillä metsäautoteillä ja lyhyiden osuuksien verran hiekkateillä. Upeat järvet ja metsälammet sykähdyttävät puhtaassa Evon luonnossa kulkijaa. Pitkospuut, tulisijat ja soliseva vesi ovat myös osa Evo Ilvesvaelluksen tunnelmaa.

Reittejä on valittavana neljä, 3,5km, 8,5km , 16,5km ja 24 km. Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Samana päivänä Evolla järjestetään polkujuoksutapahtuma Evo Trail Run, jonka juoksijat kirmaavat poluilla klo 11 alkaen. Ilvesvaellukselle voi lähteä klo 12-14 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Siirry tästä ilmoittautumaan.

1.1.-31.5. 1.6.-16.9. jälki-ilmoittautuminen
aikuiset 15 eur 20 eur 35 eur
alle 15v ilmainen ilmainen ilmainen

Maksuksi käyvät myös liikunta- ja virikesetelit.

Tapahtumapäivänä jälki-ilmoittautuminen tapahtumainfoon klo 11-14.

Osallistumismaksu sisältää:
– Uuden, upean vaellusreitistön Evon retkeilyalueen maisemissa
– Huoltopisteiden palvelut reitin varrella
– Keittolounaan tapahtuma-alueella vaelluksen jälkeen
– Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta ja Lahdesta (ilmoittutuminen kuljetukseen ilmoittautumispalvelun kautta)
– Koko perheen tapahtumatorin tarjonnan Evokeskuksen alueella

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Pysäköinti:

Paikoitus tullaan järjestämään vanhalla lentokentällä, josta tapahtumakeskukseen on noin 1km matka. Lapsiperheille varataan pysäköintimahdollisuus lähempänä tapahtumakeskusta. Seuraa opasteita ja noudata liikenteenohjaajien ohjeita.
Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta ja Lahdesta toteutuu, mikäli kiinnostuneita on riittävästi. Linja-autolla pääset suoraan tapahtumakeskukseen. Kuljetuksista tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla myöhemmin ja niihin ilmoittudutaan tapahtuman ilmoittautumispalvelussa.