Evo Ilvesvaellus

Evo Ilvesvaellus

Jaa:

Täysin uusi retkeilytapahtuma kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 28.9.2019 klo 11.15 alkaen.

Evo Ilvesvaellus kulkee Evon retkeilyalueen monimuotoisissa maisemissa pienillä poluilla, heinittyneillä metsäautoteillä ja lyhyiden osuuksien verran hiekkateillä. Upeat järvet ja metsälammet sykähdyttävät puhtaassa Evon luonnossa kulkijaa. Pitkospuut, tulisijat ja soliseva vesi ovat myös osa Evo Ilvesvaelluksen tunnelmaa.

Reittejä on valittavana neljä, 3,5km, 8,5km , 16,5km ja 24 km. Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Samana päivänä Evolla järjestetään polkujuoksutapahtuma Evo Trail Run, jonka juoksijat kirmaavat poluilla klo 11 alkaen. Ilvesvaellukselle voi lähteä klo 11.15-12 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Siirry tästä ilmoittautumaan.

10.12.-31.5. 1.6.-22.9. jälki-ilmoittautuminen
aikuiset 15 eur 20 eur 35 eur
alle 15v ilmainen ilmainen ilmainen

Maksuksi käyvät myös liikunta- ja virikesetelit.

Tapahtumapäivänä jälki-ilmoittautuminen tapahtumainfoon klo 11-12.

Osallistumismaksu sisältää:
– Uuden, upean merkityn vaellusreitistön Evon retkeilyalueen maisemissa
– Huoltopisteiden palvelut reitin varrella
– Keittolounaan tapahtuma-alueella vaelluksen jälkeen
– Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta ja Lahdesta (ilmoittautuminen kuljetukseen ilmoittautumispalvelun kautta)
– Koko perheen tapahtumatorin tarjonnan Evokeskuksen alueella

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Opastus ja pysäköinti:

Tapahtumakeskus sijaitsee Evokeskuksen piha-alueella. Saarelantie 1, 16970 Evo.
Tuuloksen suunnasta tulevat opastetaan läntisestä risteyksestä P1 alueelle, joka sijaitsee 400m päässä tapahtumakeskuksesta. Kun P1 alue täyttyy, ohjataan saapujat muille paikoitusalueille. Padasjoen suunnasta saapuvat ohjataan P2 alueelle, joka sijaitsee aivan tapahtumakeskuksen vieressä. P1 ja P2 alueiden täytyttyä liikenne ohjataan vanhalle lentokentälle P3 parkkiin, josta on tarvittaessa linja-autokuljetus tapahtumakeskukseen. Suosittelemme kimppakyytejä.

Linja-autokuljetukset:

Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta linja-autoasemalta lähtee klo 10. Paluukuljetus klo 15 .

Ohjeet tapahtumassa toimimiseen:

Tapahtumainfo aukeaa Ilvesvaelluksen osallistujille lauantaiaamuna klo 11:00. Info sijaitsee Evokeskuksen päärakennuksessa. Vaeltamaan pääsee polkujuoksijoiden lähdön jälkeen eli noin klo 11.15. Lähtö suljetaan klo 12.
Ennen lähtöäsi muista käydä ilmoittautumassa infoon. Samalla saat rannekkeen, jota näyttämällä saat nauttia reitin varrella olevien huoltopisteiden palveluista sekä ruokailla vaellukselta tultuasi.

Vaeltajien pakolliset varusteet:
Turvallisuuden takaamiseksi kaikilla tulee olla mukanaan seuraavat tarvikkeet:
– reittikartta
– puhelin
Varmista infossa, että olet ilmoittautuessasi antanut mukanasi olevan matkapuhelimen numeron järjestäjille.

Suositeltavat varusteet:
– Juomapullo/ -reppu.
– Lisäenergiaa: geeliä, rusinoita, suolaa yms. Ota huomioon, että maastossa vaeltaminen on huomattavasti hitaampaa kuin hiekkateillä tai kävelyteillä kävely.
– Maastoon sopivat kengät. Reitillä on juurakoita, kiviä ja muutamia kosteita kohtia, joissa hyvät kengät tapaavat miellyttävän vaellus kokemuksen.
– Ensiside mahdollisten nyrjähdysten varalle.

Tapahtumakeskuksen palvelut

Ruokailu on järjestetty tapahtumakeskuksessa. Materiaalin mukana saat rannekkeen, joka oikeuttaa ruokailuun. Ranneke tulee olla tapahtuman ajan kiinni ranteessa. Ranneke on esitettävä pyydettäessä.
Lisäksi tapahtumakeskuksessa palvelee kahvio. Huoltojoukot voivat myös ostaa ruokaa kisaravintolasta. Tapahtumatori muine elämyksineen on kaikkien kävijöiden  vapaasti käytettävissä koko päivän ajan.

Tervetuloa nauttimaan luonnossa liikkumisesta ja rennosta tunnelmasta Evon retkeilyalueelle.