Evo Ilvesvaellus

Täysin uusi retkeilytapahtuma kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 22.9.2018 klo 12 alkaen.

Evo Ilvesvaellus kulkee Evon retkeilyalueen monimuotoisissa maisemissa pienillä poluilla, heinittyneillä metsäautoteillä ja lyhyiden osuuksien verran hiekkateillä. Upeat järvet ja metsälammet sykähdyttävät puhtaassa Evon luonnossa kulkijaa. Pitkospuut, tulisijat ja soliseva vesi ovat myös osa Evo Ilvesvaelluksen tunnelmaa.

Reittejä on valittavana neljä, 3km, 8,5km , 16,5km ja 24 km (matkat tarkentuvat myöhemmin). Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Samana päivänä Evolla järjestetään polkujuoksutapahtuma Evo Trail Run, jonka juoksijat kirmaavat poluilla klo 11 alkaen. Ilvesvaellukselle voi lähteä klo 12-14 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon myöhemmin ilmoitettavassa osoitteessa.
Maksuksi käyvät myös liikuntasetelit.
Tapahtumapäivänä ilmoittautuminen paikan päällä klo 11-14.

Patikka 3 km    xx eur
Patikka 8,5 km    xx eur
Patikka 16,5 km xx eur
Patikka 24 km xx eur

Osallistumismaksu sisältää:
– Uuden, upean vaellusreitistön Evon retkeilyalueen maisemissa
– Huoltopisteiden palvelut reitin varrella
– Keittolounaan tapahtuma-alueella vaelluksen jälkeen
Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Pysäköinti:

Paikoitus tullaan järjestämään vanhalla lentokentällä, josta tapahtumakeskukseen on noin 1km matka. Lapsiperheille varataan pysäköintimahdollisuus lähempänä tapahtumakeskusta. Seuraa opasteita ja noudata liikenteenohjaajien ohjeita.
Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta ja Lahdesta on suunnitteilla ja toteutuu, mikäli kiinnostuneita on riittävästi. Linja-autolla pääset suoraan tapahtumakeskukseen. Kuljetuksista tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla myöhemmin.