Sami Jauhojärvi

Jaa:

Sami Jauhojärvi – Olympiavoittaja ja asiantuntija

Evo Trail Weekend 2018 tapahtumassa on mukana hiihdon olympiavoittaja Sami ”Musti” Jauhojärvi. Musti on yksi Evo Trail Weekendin avaavan Evo Business Campin tarinan-kertojista.

Tarinaa olympiavoittajan urasta, tiimistä ja sen rakentamisesta, yhteistyöstä ja itsenäisestä määrätietoisesta työstä on siis luvassa. Johtajuus, luonto, liikunta, terveys, hyvinvointi, urheilu ja oppiminen, ovat kaikki sanoja, jotka liittyvät Evo Business Campin sisältöihin ja urheilijan elämään, yhtäläisyyksiä siis on. Mutta miksi Musti haluaa olla mukana juuri tässä tapahtumassa?

– Luonto on merkinnyt ja merkitsee minulle yhä edelleen paljon niin harjoittelun kuin vapaa-ajankin osalta. Luonnossa harjoittelun lomassa on ehtinyt purkaa ajatuksia, hakea energiaa ja oppia itsestä, kertoo Jauhojärvi.

– Lisäksi huippu-urheilijana on pitänyt osata koota ympärilleen tiimi ja tukijoukko, jotta eteenpäin meneminen uralla on ollut mahdollista. Se on vaatinut tietynlaista johtajuutta ja tiimityöskentelyä ja haluankin oman esimerkkini kautta tuoda niitä esiin, jatkaa Jauhojärvi.

Intoa puhkuen mukaan

Rempseänä ja sanavalmiina lappilaisena tunnettu Musti sopii loistavasti Evo Trail Weekendin asiantuntijajoukkoon. Mustin innostus uudesta tapahtumasta ei jäänyt marraskuisessa lanseeraustilaisuudessa Hämeenlinnassa keneltäkään huomaamatta. Hän on lähtenyt projektiin mukaan ennakkoluulottomasti ja tuomalla oman panoksensa tarinan kertojana sekä kasvona.

Samin ajatukset, iloisuus ja energisyys täydentävät hyvin Evo Business Campin sisältöä. Mustin tuoma innokkuus on tarttuvaa ja antaa varmasti paljon energiaa osallistujille.

”Odotan suurella innolla minkälainen kokonaisuus tapahtumasta muodostuu ja miltä se voisi myös tulevaisuudessa näyttää. Lisäksi on plussaa, että tapahtumapaikka on niin lähellä kotia. Pitänee käydä Evon poluilla vähän jo etukäteen liikkumassa”

Sami Jauhojärvi
Olympiavoittaja Sotši 2014 parisprint (parina Iivo Niskanen)
3 MM-pronssimitalia
1 maailmancup osakilpailuvoitto Trodheim 2009 50 km P
Nuorten maailmanmestari 2001
Yle Urheilun asiantuntija
Syntynyt Ylitorniolla, asuu Hollolassa