Mikko Salonen

Jaa:

Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen on yksi Evo Business Campin tarinankertojista.

Elokuussa 2017 Suomen Olympiakomitean toimitusjohtajana aloittanut Mikko Salonen johtaa organisaatiota, jonka missiona on ”Liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.” Samoin Salosen johdettavana on brändi, joka herättää intohimoja ja johon ladataan odotuksia. Suomi on urheilun suhteen menestyshullua kansaa. Olympiakomitean visiossa Suomi on maailman liikkuvin ja pohjoismaiden menestyvin urheilukansa.

Salonen tuo Evo Business Campin sisältöön runsaasti kansallista ja kansainvälistä liiketoimintakokemusta. Ennen nykyisiä tehtäviään Salonen on toiminut mm.  Blom Kartta Oy:n toimitusjohtajana sekä erilaisissa urheilumaailman johtotehtävissä.

Mikko Salosen laaja liiketoimintaosaaminen sekä dynaaminen johtamisote tuovat varmasti kuuntelemisen arvoisia näkökulmia ja sisältöjä päivään. Lisäksi Mikko itsekin on intohimoinen suunnistaja ja luonnossa liikkuja.

”Tottakai tulen mielelläni mukaan Evo Business Campiin, näen tämän tilaisuutena, jossa on mahdollisuus pohtia omaa johtajuuttaan ja samalla tutustua ja verkostoitua uusien henkilöiden ja organisaatioiden kanssa!”