Mikko Peltola

Jaa:

Mikko Peltola – koko kansan erämies

Evo Trail Weekend 2018 tapahtumassa nähdään mukana myös kaikille tuttu TV-kasvo ja radioääni Mikko ”Peltsi” Peltola.

Peltsi on Evo Trail Weekend -viikonlopun avaavan Evo Business Campin tarinankertoja. Tarinaa luonnosta, eräilystä, maastopyöräilystä, itsensä haastamisesta ja tiimityöstä on siis luvassa. Mikko on lupautunut myös polkemaan sunnuntaina ajettavassa Evo MTB -tapahtumassa.

Mikko pääsee liikkumaan lähes kotikonnuillaan, sillä hänet on jo melkein adoptoitu hämäläiseksi, Mikon vaimon ollessa kotoisin Tuuloksesta. Tuuloksessa tuleekin vietettyä aikaa lomailleen ja liikkuen.
– Evo on alueena kiehtova. Olen siellä vieraillut muutamia kertoja maastopyöräillen ja voin todeta, että se tarjoaa hienot puitteet monipuoliselle luontoliikunnalle, kertoo Peltola kokemuksiaan Evon maisemista.

Haasteita rakastava mies

Peltsi on tullut kaikille tutuksi mm. Peltsin Lappi ja Peltsin kova vuosi TV-ohjelmista. Kumpainenkaan ohjelma ei kuulu aivan perinteisiin luonto- tai liikuntaohjelmiin, vaan niissä yhdistyvät hienosti liikunta, virkistys ja itsensä haastaminen.
– Luonto on minulle kokonaisvaltainen elämys. Haasteiden ja elämysten kautta oivaltaa ja opin paljon ympäristöstäni ja itsestäni, kertoo Mikko Peltola.
– Suomi on kaunis maa ja meidän pitää olla ylpeitä siitä. Usein todella läheltä voi löytää todellisia helmiä.

Sanavalmis Peltola tuo oivan piristysruiskeen Evo Trail Weekendin huipputiimiin. Toivotetaan Peltsi tervetulleeksi tiimiin ja osallistujat samalla tervetulleiksi kuuntelemaan hänen ajatuksiaan Evo Business Campillä. Sunnuntaina on kaikilla mahdollisuus lähteä haastamaan Peltsi Evo MTB-tapahtumassa.

”Evo on upea alue ja on mukavaa olla mukana kehittämässä sitä ja sen mahdollisuuksia. Tämäntyyppisen tapahtuman kautta saadaan aikaan oikeanlainen tekemisen kierre, josta yleensä syntyy paljon hyvää.”