Evo Business Camp

Evo Business Camp

Jaa:

Evo Business Camp 21.9.2018

Inspiraatiota ja energiaa johtamiseen Evon metsistä ja Vanajanlinnasta

Evo Business Camp kokoaa perjantaina 21.9.2018 yritysjohdon hyvinvoinnin lähteille, hakemaan inspiraatiota ja uutta virtaa johtamiseen Evon luonnosta ja huikeista tarinoista.

Evolla liikutaan tarinoiden poluilla; Tarinoita ja oppejaan esimerkiksi tavoitteenasettelun, itsensä johtamisen ja tiimin merkityksen näkökulmasta kertovat mm. olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, toimittaja ja erämies Mikko ”Peltsi” Peltola, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen sekä Metsähallituksen puheenjohtaja ja Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen.

Ulkotapahtumassa kuljetaan poluilla, juodaan nuotiokahveja ja syödään riistalounasta johtamisen ja hyvinvoinnin teeman ympärillä.

Yhteinen iltagaala vietetään Vanajanlinnassa, jossa tarinat jatkuvat hyvän ruoan ja seuran parissa. Evo Business Camp on tarkoitettu yritysten, järjestöjen, julkishallinnon ykköstekijöille, johtoryhmille ja huipputiimeille.

Evo Business Camp-ohjelma ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin, päivä alkaa klo 9.30 Vanajanlinnasta yhteiskuljetuksella Evolle ja illallinen klo 19.30 Vanajanlinnassa.

Tuo tiimisi energisoitumaan, oivaltamaan ja verkostoitumaan uudella tavalla!

Halutessasi viikonloppua on mukava jatkaa jäämällä nauttimaan Evo Trail Weekendin ohjelmasta myös lauantain ja sunnuntain ajan tai vaikkapa Vanajanlinnaan golffaamaan Linna Golfin upealle kentälle.

Päivän tarkennettu ohjelma aikatauluineen julkaistaan myöhemmin.

Rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittaudu pian!

Osallistumismaksu 395 eur /hlö + alv 24%. hinta sisältää koko päivän täysihoidon; kuljetukset (Vanajanlinna – Evo  Vanajanlinna), ohjelman sekä lounaan ja illallisen ruokajuomilla.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu.evotrailweekend.fi

Majoitusvaraukset suoraan Vanajanlinnasta tai muista alueen hotelleista.

 

 

Ota yhteyttä:
Sirpa Korkatti
sirpa.korkatti@sipilisti.fi
+358 44 276 7270